Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
ussusubythess.over-blog.com

Descarga gratuita del formato pdf de ebooks. EL

EL SÍMBOL PERDUT de DAN BROWN

Descarga gratuita del formato pdf de ebooks. EL SÍMBOL PERDUT de DAN BROWN (Literatura española) RTF iBook

Descargar EL SÍMBOL PERDUT PDF

 

 

Ficha técnica

  • EL SÍMBOL PERDUT
  • DAN BROWN
  • Número de páginas: 672
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788466423120
  • Editorial: COLUMNA EDICIONS S.A.
  • Año de edición: 2017

 

 

Descargar eBook gratis

 

 

 

 

 

Descarga gratuita del formato pdf de ebooks. EL SÍMBOL PERDUT de DAN BROWN (Literatura española) RTF iBook

 

Overview

Washington. L’expert en simbologia Robert Langdon és convocat per en Peter Solomon, el seu antic mentor, maçó i filantrop, per donar una conferència al Capitoli. Però el segrest d’en Peter i la troballa d’una mà tatuada amb cinc símbols enigmàtics canvien dràsticament els plans. Atrapat entre les exigències d’una ment pertorbada i la investigació oficial, en Langdon acaba immers en un món clandestí de secrets maçònics, història oculta i escenaris insòlits, que semblen arrossegar-lo a una veritat senzilla però inconcebible.

Amb l’ajuda de la Katherine Solomon, germana d’en Peter i experta en ciències neoètiques, en Robert Langdon disposa de dotze hores per salvar el seu amic i, al mateix temps, evitar que un dels secrets més ben guardats de la nostra història caigui en males mans.

Dan Brown torna a desafiar els lectors amb una història intel·ligent de ritme vertiginós que ofereix sorpreses a cada pàgina. El símbol perdut és el llibre que els fans de l’autor estaven esperant: la seva novel·la més emocionant.

 

LIBROS RELACIONADOS: Free pdf real book download The Best American Nonrequired Reading 2019 9780358093169 MOBI CHM PDB by Edan Lepucki, 826 National English version link, Ebook nederlands downloaden Drei mal Mystery und Spuk: Sammelband 9783738631241 iBook DJVU (German Edition) download pdf, Kostenlose Downloads für Bücher auf Kindle Stadt Land Buch link,

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post